healing paard

Vraag het je dier

Met de biotensor kan ik niet alleen maar voer en kruiden uitmeten, ik kan je dier ook vragen stellen. Niet alleen een paard, maar bijvoorbeeld ook je kat of hond. Omdat de biotensor alleen maar ja of nee kan antwoorden kunnen dit enkel gesloten vragen zijn. De vragen moeten dus met ja of nee beantwoord kunnen worden. Het kan zijn dat ik wat meer informatie van je dier door kan krijgen of door kan vragen om je meer duidelijkheid te geven, maar ga hier niet vanuit. Deze reading is dus echt bedoeld voor als je vragen hebt die met ja of nee beantwoord kunnen worden. Bij een reading mag je maximaal 10 vragen stellen die ik aan je dier voor kan leggen.

Wil je ook een voedingsadvies aanvragen voor je paard? Bestel dan de combi-deal!

Wat kun je aan je dier vragen?

Met de biotensor kan ik enkel gesloten vragen stellen die met ja of nee te beantwoorden zijn. Verwacht dus geen uitgebreid verslag, je krijgt aan de hand van de reading terug of je dier je vragen met ja of nee beantwoordde. Waar mogelijk probeer ik door te vragen, maar soms is het niet mogelijk om met ja en nee tot een duidelijk antwoord te komen. Hiernaast staan enkele voorbeelden van vragen die je aan je dier zou kunnen stellen.

Houd er rekening mee dat een reading geen diagnose is. Als je dier aangeeft ergens last van te hebben is dit een indicatie die je kan helpen gericht te zoeken naar een probleem, maar ga niet aan de hand van een reading bijvoorbeeld medicatie geven.

NB: Ik ben wel bezig met het oefenen van dierencommunicatie, dus het kan zijn dat ik wel wat aanvullende informatie van je dier doorkrijg. Ga hier echter niet van uit, en kies dus gesloten vragen waarmee je de antwoorden krijgt die je wil hebben van je paard.

Voorbeelden

'Voel je je goed op je huidige stalling?'
'Heb je pijn in je SI-gewricht?'
'Is het voer wat je krijgt goed voor je?'
'Ben je op?'
'Heb je maagzweren?'
Paard Optimaal voedingsadvies

Hoe werkt een reading?

Een reading doe ik telepathisch. Daarbij maak ik energetisch contact met je dier. Ik hoef hiervoor dus niet bij je dier te zijn, dit doe ik op afstand. Ik geef aan dat jij als eigenaar mij gevraagd hebt om het dier wat vragen te stellen en vraag of het dier daar voor open staat. Meestal staan ze dat wel en vinden ze het fijn om gehoord te worden. Ik stel de vragen aan je dier, in mijn hoofd of hardop, en het antwoord van je dier komt via de biotensor tot mij. Het kan ook zijn dat ik informatie telepathisch doorkrijg. Het contact maken doe ik aan de hand van een foto van je dier en een aantal gegevens.

Wanneer je een reading bestelt op mijn webshop stuur ik je een formulier om in te vullen over je dier. Dit zijn algemene gegevens die ik nodig heb voor de meting om contact te maken. Hierin vul je ook alle vragen in. In het formulier is ruimte voor toelichting van de vragen zodat ik eventueel nog wat verder door kan vragen met jouw input. Ik verzoek je ook om een foto mee te sturen van je dier.

reading dier

Vraag het je dier

10 vragen

Je kunt je dier 10 vragen stellen bij een reading, die dus allemaal met ja of nee beantwoord moeten kunnen worden. Minder mag natuurlijk ook.

Levertijd

Je ontvangt de uitwerking van de reading binnen 1 week na het aanleveren van het formulier met de gegevens van je dier