Kom jij naar mijn lesdag over voeding?
27 oktober 2021 
in Nieuws

Kom jij naar mijn lesdag over voeding?

Op 29 januari 2022 geef ik in samenwerking met Shari van Equilis een lesdag over voeding. Deze winter organiseert Shari een Winter of Learning, die bestaat uit 6 interessante lesdagen over verschillende onderwerpen rondom paardenwelzijn. In de winter ben je als paardeneigenaar niet altijd even gemotiveerd om iets met je paard te doen, en het doel van deze lesdagen is om jou te helpen met die motivatie en je inspiratie te bieden.


Tijdens deze lesdag zal ik het gaan hebben over gezonde en natuurlijke voeding. Deze lesdag is bedoelt voor paardeneigenaren die graag meer over voeding willen leren, maar eigenlijk niet weten waar ze moeten beginnen. We zullen beginnen met wat voor mij de basis is: waar komt een paard vandaan en hoe werkt de spijsvertering? Vanuit daar zullen we naar ruwvoer en krachtvoer gaan kijken en etiketten onder de loep nemen. Je kunt de etiketten van je eigen voer meenemen zodat we hier samen naar kunnen kijken. Ook geef ik een demonstratie van een voermeting. Na het volgen van deze dag heb je alle tools om voor jouw paard te bepalen wat gezonde voeding is.


Drie van de lesdagen geeft Shari zelf, en de andere drie worden door experts gegeven waarvan ik uiteraard de voeding op me neem. Deze lesdagen vinden plaats in Aarschot, België en zullen van 10:00 tot 16:30 duren. Eten en drinken zit bij de dagen inbegrepen.


De Winter of Learning bestaat uit de volgende lesdagen:

- 6 november: weidebeheer met Harmke van Horse & Habitat

- 20 november: basics van clickertraining door Shari

- 4 december: hersenspelletjes door Shari

- 18 december: trainingsplannen door Shari

- 15 januari: EHBO voor mens én paard door Sylvie Broos van SB Horsemanship

- 29 januari: natuurlijke en gezonde paardenvoeding door mij


Je kunt je inschrijven voor 1 of meerdere lesdagen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je volgt en zijn als volgt. Als je je voor één dag inschrijft betaal je hier 95 euro voor. Schrijf je je voor 2 of 3 dagen in betaal je 85 euro per dag. Bij 4 of 5 inschrijvingen betaal je 80 euro per lesdag en als je je voor alle dagen inschrijft betaal je 75 euro per dag. Je krijgt er hoe dan ook een leuke goodiebag bij. Als je je voor 4, 5 of 6 dagen inschrijft is deze goodiebag net wat luxer.


Aanmelden voor een of meerdere lesdagen kan via de site van Equilis. Er zijn niet veel plekken beschikbaar dus wacht niet te lang. Hopelijk zie ik je daar!


Reactie plaatsen