biotensor

Wat is een biotensor?

Voor het uitmeten van voeding maak ik gebruik van een biotensor. Misschien ken je het wel, maar er zullen ook een hoop mensen zijn die er geen beeld bij hebben. Dat had ik zelf ook niet totdat ik hiermee begon. Daarom leg ik op deze pagina uit wat een biotensor is en hoe deze werkt.


Belangrijk om te weten is dat alles in het universum bestaat uit trillingen. Alles is energie. Ieder mens, dier, alles, heeft een energieveld en daarbij een unieke trillingsfrequentie die wordt uitgezonden in de ether. Je kunt dit vergelijken met de werking van een radio. Je kunt thuis of in de auto luisteren naar een radioprogramma dat in Hilversum opgenomen wordt doordat je je radio afstemt op de juiste frequentie. Deze unieke trillingsfrequentie wordt gebruikt bij het uitmeten met een biotensor.


Een biotensor is een meetinstrument dat bestaat uit een handvat waar een ijzerdraad aan zit met een kern aan de andere kant, in mijn geval een kristallen kern. Bij een meting vang ik de frequentie uit de ether op en deze wordt met behulp van de biotensor omgezet tot informatie die ik kan interpreteren. Wat dan gemeten wordt is of het kruid, supplement of voer resoneert met het paard waar ik op ingetuned ben.


Met een relatietest meet ik of twee verschillende energievelden elkaar kunnen doordringen, dus elkaar aantrekken (toekomen) of afstoten (afslaan). Als hij toekomt geeft het paard aan dit kruid of deze voeding te willen, als hij afslaat is er geen behoefte aan. De bewegingen die de biotensor maakt zijn afhankelijk van de persoon die deze gebruikt.


Een biotensor kun je gebruiken terwijl je naast een paard staat, maar dit kan ook op afstand. Hiervoor heb ik dusdanig veel informatie over je paard nodig dat alleen jouw paard aan al deze kenmerken voldoet. Denk aan de naam, het ras en het geslacht, maar ook de geboortedatum, de naam van de eigenaar en de woonplaats van de eigenaar. Op die manier kun je je op afstand afstemmen op een bepaald paard en deze uitmeten.


Foto: Kim van der Heijden