Abonnement voedingsadvies

Abonnement voedingsadvies

Voedingsadvies kan het beste ondersteunen in de gezondheid van je paard wanneer je het met regelmaat herhaalt. De behoeftes van je paard veranderen namelijk door het jaar heen onder invloed van bijvoorbeeld het weer of de toenemende gezondheid door betere voeding. Ik adviseer mijn klanten dan ook om, wanneer hun voer op is, weer een nieuw advies aan te vragen. Zo weet je zeker dat je paard altijd de juiste voeding krijgt en kan voeding optimaal bijdragen aan zijn of haar gezondheid.

De darmgezondheid is de basis van de algehele gezondheid van je paard, en heel veel problemen waar we tegenwoordig met onze paarden tegenaan lopen worden dan ook veroorzaakt door niet-passende voeding. Door al het aanbod zien veel paardeneigenaren door de bomen het bos niet meer als het gaat om het kiezen van voer voor hun paard. Ik kan je daarmee langdurig helpen met een abonnement voor voedingsadvies op maat. Dit doe ik op afstand, aan de hand van een meting met een biotensor.

Waar veel paardenvoeding op veevoer of op goedkope vulling gebaseerd is, gebruik ik in mijn adviezen alleen voeren waar je paard daadwerkelijk baat bij heeft. Hierbij is de spijsvertering van je paard en de werking hiervan het uitgangspunt.

Je hoeft je minder zorgen te maken

Alle paardeneigenaren zullen de zorgen om hun paard wel kennen. Hoewel ik natuurlijk niet alle zorgen weg kan halen kan ik je wel helpen om de voeding te optimaliseren waardoor je de kans op diverse problemen kunt verkleinen.
Omdat mijn voedingsadviezen gebaseerd zijn op metingen met de biotensor kan je paard zelf aangeven waar hij of zij behoefte aan heeft. Zo weet je zeker dat het voer wat ik adviseer aansluit bij wat je paard op dit moment nodig heeft.
Ik vind het erg belangrijk om paardeneigenaren te informeren, dus in mijn voedingsadviezen leg ik uitgebreid uit waarom je bepaalde voeren en ingrediënten beter wel of niet kan voeren. Zo steek je er zelf ook iets van op wat je in de toekomst mee kan nemen.

Ik ben onafhankelijk

Ik ben onafhankelijk en ben dus vrij in welke voeren ik je aanraad. Wel werk ik met PerNaturam voor de kruiden die ik uitmeet, maar de voeren zelf zijn volledig onafhankelijk.

Paardenwelzijn staat voor mij op #1

Mijn passie voor het geven van voedingsadvies komt voort uit mijn liefde voor paarden en mijn wens om deze mooie dieren te helpen. Ondanks dat ik voedingsadviseur ben, vind ik ook dat ieder paard voorzien moet worden in zijn basisbehoeften. Dit beïnvloedt namelijk ook de mate waarin de juiste voeding effect kan hebben, en is essentieel voor een gezond en blij paard. Als ik denk dat op dit vlak nog verbetering te behalen is zal ik dit dan ook aangeven.

Spijsvertering paard

De bedoeling van dit abonnement is om te stimuleren dat paardeneigenaren het voer van hun paard blijven optimaliseren om zo een zo groot mogelijk effect van goede voeding te krijgen. Het herstellen van de gezondheid en de darmen kost namelijk tijd dus met 1 advies kun je vaak niet alles oplossen. Je kunt een abonnement nemen voor een half jaar of voor een jaar. Hierbij ga ik uit van een nieuw advies iedere twee maanden, maar als je voer eerder op is doe ik hier ook niet moeilijk over. In dit abonnement zit enkel het advies, niet het voer of de kruiden zelf.

In een abonnement zitten voermetingen waarin ook kruiden meegenomen worden. Je kunt ervoor kiezen om het hele abonnement in één keer te betalen of je kunt per maand betalen. Wanneer je een abonnement hebt kun je mij mailen wanneer je voer bijna op is. Dan zal ik je een nieuw formulier sturen om in te vullen voor de nieuwe meting. Zo is het afgestemd op wanneer jíj nieuw voer nodig hebt in plaats van dat je moet wachten tot je iets van mij hoort. Met een abonnement betaal je net wat minder dan wanneer je steeds losse adviezen aan zou vragen.

Tijdens een voermeting maak ik gebruik van een biotensor. Dat is een meetapparaat dat trillingen opvangt. Alles in onze wereld is energie en trilt op een bepaalde frequentie. Ik kan op afstand afstemmen op de juiste frequentie van jouw paard met de informatie die jij van jouw paard aanlevert. Vervolgens kan ik met behulp van mijn testdozen en voeren, kruiden en supplementen die hierin zitten het juiste voer voor jouw paard selecteren. Bepaalde energievelden zullen elkaar afstoten of doordringen. Wanneer de energievelden van een paard en die van een bepaald voer elkaar doordringen gaat de biotensor rond draaien. Dat betekent dat dit voer een goede match is voor het paard in kwestie.


Je kunt op mijn Instagramaccount ook video's vinden van het meten op afstand.

Meest voordelig

Jaarabonnement

240,-
215,-
Eenmalig
Een jaar lang een nieuw voedingsadvies wanneer je er aan toe bent
120,-
109,-

Eenmalig

Een half jaar lang een nieuw voedingsadvies wanneer je eraan toe bent
Neem contact op voor de mogelijkheden om per maand te betalen